ГоловнаПолітика

З'явилося відео затримання Корбана

Лідер "УКРОПу" кричав і обурювався.

Депутат Борис Філатов виклав відео затримання Геннадія Корбана, який є його сусідом.

Тут подонки в мундирах делают заявления, что у них все по закону.Посмотрите видео как они выкрали Корбана.Не предьявляя документы, не зачитывая обвинений, без понятых и адвокатов.Они просто не думали, что я буду это все снимать....Было очень тяжело держаться, чтобы не кинуться грызть им горло. Но доказательства важнее.

Posted by Borys Filatov on 31 жовтня 2015 р.

На відео чути, як Корбан кричить: "Припиніть, що ви робите? Тут живуть мої діти! Я вас захищав на фронті, кому ви служите?"

Нагадаємо, що Корбана підозрюють у тому, що він очолював організоване злочинне угруповання, яке викрадало людей, розкрадало кошти та кришувало контрабанду. Слідство підозрює, що це ОЗУ вкрало 40 млн гривень, які були зібрані у вигляді благодійних пожертв на армію. Під час обшуків в офісах "УКРОПу" й інших приміщеннях знайшли 1,5 млн доларів, кілька автоматів і величезну кількість печаток юросіб.

Зараз Корбан перебуває в Управлінні спецрозслідувань Генпрокуратури. Ще в березні 2015 року тодішній голова СБУ Валентин Наливайченко заявив, що Геннадія Корбана, Святослава Олійника, а також Андрія Денисенка підозрюють у підтримці організованого злочинного угруповання, представники якої викрадали людей, промишляли контрабандою в зоні АТО і можуть бути причетними до вбивства співробітника СБУ у Волновасі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram