ГоловнаПолітика

Львів'яни оберуть мера у другому турі

Андрій Садовий битиметься з Русланом Кошулинським

Львів'яни оберуть мера у другому турі
Фото: www.facebook.com/samopomich.ua

У Львові буде другий тур виборів мера, повідомили у міськвиборчкомі. Комісія опрацювала протоколи від усіх районів міста, крім Галицького, але, за інформацією глави виборчкому, діючий мер Львова Андрій Садовий не зміг там отримати більш ніж половину голосів.

"Ми чекаємо ще тільки один протокол від Галицької районної ТВК. У них сьогодні цілий день не було світла, тому не було технічної можливості передати його. Але я контактував з головою комісії, і лідер виборчих перегонів Андрій Садовий набрав там трохи менше ніж 49%. Тому ми можемо з упевненістю сказати, що буде другий тур", - цитує ZAXID.NET слова глави міськвиборчкому Ігоря Сліпецького.

Після обробки протоколів, що вже надійшли, Садовий набрав 49,22% (131 426 голосів львів'ян). На другому місці - кандидат від ВО "Свобода" Руслан Кошулинський - 12,29% (32 811 голосів), на третьому - висуванець "Громадянської позиції" Володимир Гірняк - 11,08% (29 595 голосів), на четвертому - нардеп і лідер "Народного контролю" Дмитро Добродомов - 10,74% (28 697 голосів), на п'ятому - кандидат від Блоку Петра Порошенка Оксана Юринець - 4,33% (11 576 голосів).

Другий тур виборів мера Львова відбудеться 15 листопада.

Нагадаємо, перемогу в першому турі у великих містах змогли здобути Геннадій Кернес у Харкові і Геннадій Труханов в Одесі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram