ГоловнаПолітика

Львівського чиновника звільнили за використання пошти mail.ru

Голова Львівської ОДА порадив чиновникові пошукати роботу в РФ

Львівського чиновника звільнили за використання пошти mail.ru
Фото: webcrunch.ru

Голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка доручив звільнити працівника департаменту міжнародного співробітництва та туризму, який використовував електронну адресу російського поштового сервера mail.ru в офіційному листуванні.

Про це повідомляє офіційний

сайт міськадміністрації.

"Людина, котра не розуміє важливості забезпечення інформаційної безпеки держави, не може бути державним службовцем, - зазначив Синютка. - Нехай тоді ця людина пошукає собі роботу в Російській Федерації".

Окрім того, керівник області звернувся до начальника облуправління Служби безпеки Віктора Андрійчука з проханням провести перевірку цього факту.

Як повідомляють, інформацію про використання службовцем скриньки mail.ru оприлюднили громадські діячі, які отримали від нього лист із запрошенням на офіційний захід ЛОДА. У листі-запрошенні була вказана контактна інформація - робочий телефон і електронна пошта mail.ru.

Нагадаємо, під час відвідин однієї з київських шкіл прем'єр-міністр Арсеній Яценюк порадив школярам кидати російську соціальну мережу "ВКонтакте", яка належить групі Mail.ru Алішера Усманова, одного з найбагатших росіян.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram