ГоловнаПолітика

Кернес перемагає у першому турі, - екзит-пол Інституту Горшеніна

До міськради проходять чотири партії

Кернес перемагає у першому турі, - екзит-пол Інституту Горшеніна

Діючий Харківський міський голова Геннадій Кернес перемагає на сьогоднішніх виборах у першому турі з результатом 58,6%. На другому місці - кандидат від "Об'єднання "Самопоміч" Тарас Ситенко, який набрав 15,9% голосів.

Таким чином, відповідно до даних екзит-полу, вибори міського голови Харкова пройдуть в один тур.

Кандидат від "Волонтерської партії України", екс-губернатор Ігор Балута набирає 6,9%, бізнесмен, кандидат від БПП Олександр Давтян - 5,0%, бізнесмен, екс-заступник голови Харківської ОДА Юрій Сапронов - 5,0%.

За даними екзит-полу, до Харківської міськради проходять чотири партії: "Відродження" (48,8%), "Самопоміч" (15,7%), Блок Петра Порошенка (6.6%), "Наш край" (5,2% ).

Нагадаємо, також Інститут Горшеніна проводить марафон "Вибори-2015" у Харкові, Дніпропетровську та Запоріжжі. В рамках марафону буде організована робота прес-центрів, що діють на базі Харківської, Дніпропетровської та Запорізької філій Інституту.

До участі у марафоні запрошені всі учасники виборчого процесу: представники політичних партій, кандидати на пост мерів Харкова, Дніпропетровська та Запоріжжя, громадські організації, експерти, політики, громадські діячі, міжнародні спостерігачі, а також представники виборчих комісій.

Нагадаємо, усього по Україні, за даними ЦВК, обрали депутатів 10 тис. 778 місцевих рад, з яких 9 тис. 127 будуть сільськими радами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram