ГоловнаПолітика

Соратнику Ківалова оголосили про підозру

Олександр Ананьєв не відремонтував спортзали

Прокуратура Одеси 24 жовтня повідомила про підозру депутатаі Одеської міськради депутатської групи "Українська морська партія Сергія Ківалова".

Про це повідомляється на сайті прокуратури. У повідомленні не вказано прізвище депутата, однак, всупереч звичайній практиці, названа партія, до якої він належить.

За даними агентства "Інтерфакс-Україна", підозру пред'явлено депутатові Одеської міськради Олександру Ананьеву, який є директором будівельної фірми і заступником керівника депутатської групи "Українська морська партія Сергія Ківалова".

Як повідомляє прокуратура, підозрюваний в грудні 2014 року, виконуючи обов'язки директора приватного підприємства, заволодів бюджетними коштами в розмірі близько 900 тис грн. За цю суму за умовами договору він повинен був виконати роботи з капітального ремонту двох спортивних залів Управління фізичної культури та спорту Одеської міської ради, розташованих по вул. Ланжеронівська та вул. Комарова. Фактично ремонтні роботи виконані не були.

Оприлюднено фото спортзалів, які мали відремонтувати.

Підозру пред'явлено за ч. 1 ст. 366 (службове підроблення, карається штрафом або обмеженням волі на строк до трьох років) і ч. 5 ст. 191 (привласнення майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк) КК України.

Нагадаємо, "Українська морська партія Сергія Ківалова" бере участь у виборах в Одеській області. Сам Ківалов був кандидатом у мери Одеси, проте знявся з виборів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram