ГоловнаПолітика

ЦВК виділила додаткові гроші на вибори

Кошти підуть на вибори до Полтавської міськради і Хмельницької облради.

ЦВК виділила додаткові гроші на вибори
Фото: Дарья Чабанова

Центральна виборча комісія затвердила розподіл додаткових коштів з Держбюджету на суму понад 232 тис. грн для підготовки і проведення виборів депутатів Полтавської міської ради та на більш ніж 66 тис. грн - Хмельницької обласної ради.

Відповідне рішення члени ЦВК ухвалили на засіданні в п'ятницю ввечері, інформує прес-служба Центрвиборчкому.

"Комісія затвердила Розподіл додаткових коштів субвенції з Державного бюджету України місцевим бюджетам на підготовку і проведення виборів депутатів Полтавської міської ради 25 жовтня 2015 року на суму 232 тисячі 300 гривень і депутатів Хмельницької обласної ради на суму 66 тисяч 700 гривень", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, заступник голови Полтавської міської виборчої комісії Тетяна Родько заявила, що у зв'язку з технічною помилкою Полтавської ТВК необхідно передрукувати 237 тисяч бюлетенів.

Також потреба передрукувати виборчі бюлетені через виявлені неточності виникла і в Хмельницького облвиборчкому - там доведеться заново надрукувати 66,7 тис. бюлетенів.

Раніше повідомлялося, що ЦВК ухвалила рішення виділити 949,4 тис. грн для передрукування бюлетенів для виборів депутатів Закарпатської обласної ради.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram