ГоловнаПолітика

Порошенко: в армії більше не залишилося "паркетних" командирів

Президент виступив проти необґрунтованої критики керівництва армії

Порошенко: в армії більше не залишилося "паркетних" командирів
Фото: www.president.gov.ua

Президент Петро Порошенко виступив проти необґрунтованої критики керівництва армії. Про це він заявив на зустрічі з командирами бойових підрозділів Збройних сил України.

"Щоб не було спекуляцій, хотів би підкреслити, жодним чином я не поділяю огульного, популістського критиканства на адресу чинного генералітету і його внеску у створення ЗСУ та захист вітчизни", - сказав Президент.

Він підкреслив, що ситуація, коли ті, хто не служив і не був на фронті, дозволяють собі критикувати армію в соцмережах, є неприпустимою.

Як солдат може вплинути на генерала за допомогою facebook

"Станом на сьогодні ні в Міністерстві оборони, ні в Генеральному штабі більше не залишилося "паркетних" керівників", - сказав Порошенко.

"Моя політична воля як верховного головнокомандувача, щоб командири середньої ланки, після того як виконають бойові завдання на фронті, далі десантувалися на керівні посади у Міністерстві оборони та Генеральному штабі", - додав Президент.

Нагадаємо, раніше в Генштабі заявили, що зараз Україна має одну з найбільш боєздатних і патріотичних армій на континенті.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram