ГоловнаПолітика

Бірюков повідомив, що Порошенко переказав 350 млн гривень на армію

Група "Крила Фенікса" отримала від Президента 3 млн гривень.

Бірюков повідомив, що Порошенко переказав 350 млн гривень на армію
Архив
Фото: twitter.com/poroshenko

Радник Президента Юрій Бірюков заявив, що Президент Петро Порошенко переказав в сумі 350 млн гривень на проекти Збройних сил України.

"Тижні зо три тому Петро Олексійович показав мені один звіт, з благодійної діяльності. Підсумована сума там була мільйонів 350. На проекти ЗСУ. Моє питання "Чому Ви про це не дозволяєте говорити?" так і залишилося без відповіді. Група "Крила Фенікса" (Бірюков - організатор групи, - ред.) на проект пральних кунгів отримала понад 3 000 000 гривень", - написав він у своєму фейсбуку, реагуючи на пост нардепа Віктора Балоги. Той написав, що не чув, щоб Порошенко допомагав армії.

Нагадаємо, прес-служба Президента при публікації декларації Порошенка за 2014 рік повідомляла, що загальна сума благодійних пожертвувань, переданих торік "за сприяння Петра Порошенка", становила 123 млн гривень. Торік Порошенко отримав сукупний дохід у розмірі 368,9 млн гривень.

В останні дні Порошенко в соцмережах зазнає критики через шикарний маєток, в якому Президент живе в Козині Київської області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram