ГоловнаПолітика

Геращенко висміяв звинувачення Слідкому Росії

Нардеп закликав фіксувати злочини Путіна проти українського і російського народів.

Геращенко висміяв звинувачення Слідкому Росії
Фото: nfront.org.ua

Народний депутат України Антон Геращенко назвав брехливими і смішними звинувачення Слідчого комітету РФ на свою адресу.

"Слідчий комітет РФ заявив про те, що порушив проти мене кримінальну справу за нібито заклики до тероризму. Свідки секти Володимира Путіна як завжди брешуть. Я закликав і закликаю фіксувати злочини терориста Путіна і його підручних як проти українського, так і проти сирійського та інших народів, на крові яких Путін безуспішно намагається побудувати споруду нової імперії зла", - написав він у Facebook.

Геращенко зазначив, що сьогоднішня кримінальна справа, яку порушив стосовно нього Слідчий комітет Росії, вже друга.

"Першу вони почали розслідувати більш ніж рік тому за фактом моєї участі у формуванні добровольчих батальйонів міліції та Нацгвардії, багато в чому завдяки яким нам вдалося відстояти Південний Схід України від повного розпаду і хаосу. Всі ці погрози на мою адресу Слідчого Комітету, Кадирова та інших маріонеток Путіна для мене смішні. Я знаю, що те, що я робив і роблю в інтересах захисту інтересів України як у МВС, так і в Раді і в інформаційному просторі - правильно!", - написав він.

Нагадаємо, 7 жовтня Слідчий комітет Росії порушив кримінальну справу щодо Геращенка. За даними слідства, український нардеп опублікував пост у соцмережі, де публічно закликав користувачів розкривати відому їм інформацію про російських військових, які беруть участь в операції в Сирії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram