ГоловнаПолітика

Колишній інформцентр РНБО почав піарити партію "Відродження"

Сайт mediarnbo.org перестав бути державним.

Колишній інформцентр РНБО почав піарити партію "Відродження"
Фото: Скрин-шот сайта

Сайт mediarnbo.org, на якому публікують зведення штабу АТО про бойові дії на Донбасі, почав розміщувати піар-матеріали партії "Відродження".

На сайті з'явилася рубрика "Вибори-2015". Там розміщено три матеріали з такими заголовками: "Суд визнав незаконною бездіяльність виборчкому в реєстрації «Відродження» у Дніпропетровську (ВІДЕО)", "Дніпропетровська виборча комісія відмовилася повернути в список учасників виборчого процесу міський осередок партії «Відродження»", "Олійник іде на вибори з партією «Відродження»".

Сайт mediarnbo.org з липня 2014 року був офіційним сайтом Інформаційно-аналітичного центру, створеного указом в.о. президента Олександра Турчинова від 12 квітня. Центр очолювала тодішній заступник секретаря РНБО Вікторія Сюмар.

Однак 26 травня 2015 року Президент Петро Порошенко визнав указ про створення Інформаційно-аналітичного центру таким, що втратив чинність.

Зараз на сайті далі з'являються зведення військових, які озвучують спікери Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко й Олександр Мотузяник.

У розділі "Про центр" адміністрація сайту повідомляє, що зараз Інформаційно-аналітичний центр не є державною установою, а сам сайт не є державним.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram