ГоловнаПолітика

Порядок денний зустрічі в Мінську досі не визначено

Питання порядку денного мали обговорити глави МЗС «нормандської четвірки».

Порядок денний зустрічі в Мінську досі не визначено
Роман Бессмертный
Фото: Макс Левин

Порядок денний засідання Тристоронньої контактної групи у вівторок в Мінську досі не визначено, його обговорюють зараз.

Про це повідомив представник України в політичній групі з врегулювання ситуації на Донбасі Роман Безсмертний в ефірі ICTV.

"Порядок денний на завтра ще не відомий. У Парижі було домовлено, що між міністрами закордонних справ «нормандської четвірки» відбудеться телефонна розмова, і після консультацій, обіцяних Президентом, стане зрозуміло про питання, які потраплять до порядку денного не тільки політичної групи, а й з питань безпеки, економіки та гуманітарної. Тому що всі ці питання проговорювалися. Я до вас якраз приїхав і я сподіваюся, що в Адміністрації почалася розмова учасників завтрашнього діалогу в Мінську", - сказав він.

Безсмертний зазначив, що зараз передчасно говорити про те, що буде в порядку денному в Мінську. Він припустив, що на завтрашній зустрічі можуть обговорювати питання, які були предметом дискусії під час переговорів у Парижі.

Нагадаємо, в Парижі було досягнуто домовленості, що фейкові вибори ДНР і ЛНР не повинні відбутися, і президент Росії Володимир Путін пообіцяв вплинути на ватажків терористів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram