ГоловнаПолітика

Мінінформації оголосило про капітуляцію Путіна в Парижі

"Інформаційні війська" заявили, що Росія виведе війська з України до місцевих виборів на Донбасі.

Мінінформації оголосило про капітуляцію Путіна в Парижі
Фото: EPA

Проект Міністерства інформаційної політики "Інформаційні війська" оголосив, що підсумком переговорів "нормандської четвірки" стала капітуляція президента РФ Володимира Путіна в Парижі.

В акаунтах "військ" у соціальних мережах з'явилося велике спростування повідомлень про те, що вибори на окупованих територіях проведуть перш, ніж Росія виведе війська з Донбасу.

"Розмови про те, що «російські війська будуть виведені тільки після виборів» не відповідають дійсності, оскільки Росія мусить вивести з Донбасу своїх військових разом із технікою, оскільки вільний доступ усіх міжнародних організацій та підготовка до виборів за законодавством України з великою кількістю українських та міжнародних спостерігачів унеможливить непомітне перебування ЗС РФ на території України. У таких умовах окупаційний режим Захарченка та Плотницького не має шансів на існування", - повідомили "Інформаційні війська".

У МІП також запевняють, що "ДНР" і "ЛНР" у складі України не буде, країна залишиться унітарною парламентсько-президентською державою, де рішення ухвалюватимуть парламент, президент і уряд.

Нагадаємо, в п'ятницю в Парижі відбулися багатогодинні переговори лідерів "нормандської четвірки", підсумком яких стала домовленість проведення виборів на окупованому Донбасі за українськими законами.

При цьому президент Франції Франсуа Олланд заявив, що кандидатам на виборах на тимчасово окупованих територіях мають надати імунітет.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram