ГоловнаПолітика

Рєзніков упевнений в перемозі "Солідарності" на виборах у Києві

"Це - єдина команда, якій вистачило розуму об'єднатися".

Рєзніков упевнений в перемозі "Солідарності" на виборах у Києві
Фото: Макс Левин

Секретар Київської міської ради Олексій Рєзніков впевнений, що об'єднана партія "Удару" і "Солідарності" переможе на виборах у столиці.

"Очевидно, на наступних виборах політсила набере менше голосів виборців. Але те, що вона отримає найбільшу кількість голосів і мандатів, - у мене немає сумніву. Це - єдина команда, якій вистачило розуму об'єднатися і не повторити помилки помаранчевої команди, що призвело до реваншу регіоналів на чолі з Януковичем", - сказав Рєзніков в інтерв’ю LB.ua.

На його думку, 5%-й бар'єр в міськраду подолають загалом чотири партії: "Солідарність", "Самопоміч", "Батьківщина" і, ймовірно, "Єдність".

"Доля решти політсил - під питанням. Зокрема, щодо Радикальної партії та "Свободи", незважаючи на скандал із затриманням народного депутата від першої і колишнього народного депутата від другої. Однак, я - не політтехнолог, це мої особисті судження. Більш того, щодо Київради не варто говорити про владу і опозицію. Це - не парламент. Київрада - це господарський орган, де всі депутати зацікавлені в розвитку міста. Не треба його політизувати", - сказав Рєзніков.

Нагадаємо, що зараз у Київраді 78 депутатів входять до фракції "УДАР-Солідарність". Решта фракцій нараховують від 1 до 7 депутатів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram