ГоловнаПолітика

У мери Запоріжжя йде головний інженер "Запоріжсталі"

Буряк йде як кандидат від трудових колективів міста.

У мери Запоріжжя йде головний інженер "Запоріжсталі"

Головний інженер металургійного комбінату "Запоріжсталь"Володимир Буряк заявив про своє висунення як кандидата на посаду Запорізького міського голови.

Про це він заявив перед 20 тисячами людей на найбільшому в Запоріжжі стадіоні "Славутич-Арена", передають "Українські новини".

На заході були присутні співробітники більш ніж 50 промислових підприємств Запоріжжя. Керівники та трудові колективи найбільших міських заводів заявили, що головою міста має бути людина, яка не з чуток знає про проблеми городян і зможе їх вирішити.

Серед промовців були такі керівники найбільших промислових підприємств Запоріжжя, як заступник генерального директора "Заводу напівпровідників" Андрій Онопрієнко, 1-й заступник голови правління "Дніпроспецсталі" Сергій Кійко, генеральний директор заводу "Запоріжкокс" Віталій Литовка, генеральний директор Вогнетривкого заводу Віктор Бусько, а також генеральний директор одного з найбільших в Україні меткомбінатів "Запоріжсталь" Ростислав Шурма.

Генеральний директор заводу "Запоріжкокс" Віталій Литовка заявив, що мером Запоріжжя має стати людина, у якої слова не розходяться з ділом.

"Шанс вибрати нову владу в місті нам випадає досить рідко. І городяни повинні цією можливістю скористатися", - заявив Віталій Литовка, кажучи про майбутні місцеві вибори і, зокрема, про вибори міського голови Запоріжжя.

Генеральний директор Вогнетривкого заводу Віктор Бусько заявив, що в Запоріжжі мають бути найвищі стандарти життя, оскільки запорізькі заводи і їхні трудові колективи є рушійною силою національної економіки.

"Нам потрібен новий лідер, за якого нам не буде соромно і якого підтримають трудові колективи міста", - заявив Бусько у своєму виступі.

Такої ж думки дотримується і генеральний директор МК "Запоріжсталь" Ростислав Шурма.

"Я особисто переконаний, що доля промислових підприємств і доля Запоріжжя нерозривно пов'язані. Ми з вами повинні взяти на себе відповідальність за долю рідного міста! Адже ми разом - сила Запоріжжя!", - звернувся до присутніх генеральний директор "Запоріжсталі".

Також Шурма заявив, що головний інженер "Запоріжсталі" Володимир Буряк є тією людиною, яка своєю працею вже заслужила повагу десятків тисяч запоріжців.

Після цих слів на сцену вийшов сам Володимир Буряк. Один з основних претендентів на посаду міського голови Запоріжжя заявив, що не ділить жителів міста за партійною ознакою, а також висловив упевненість, що мер має служити всім городянам, незважаючи на їхні політичні вподобання. Ці слова Володимира Буряка присутні зустріли бурхливими оплесками.

Володимир Буряк оголосив, що прийняв рішення йти в мери не як кандидат від якоїсь партії, а як кандидат від трудових колективів міста.

"Мене переповнює почуття відповідальності перед вами всіма. І мені приємно, що сьогодні тут не рясніють партійні прапори, а є тільки прапори запорізьких підприємств, на яких трудяться тисячі й тисячі городян. Я хочу всім запоріжцям, представникам промислових підприємств, висловити свою подяку за те, що ви мені висловили довіру", - заявив Володимир Буряк.

"Місто - це не тільки заводи, підприємства, будівлі, парки та сквери. Місто - це, насамперед, люди. Головна цінність Запоріжжя - це ви. Кожен з вас. Сила Запоріжжя - це люди. Я завжди був у цьому впевнений. За останні місяці я зустрівся з тисячами городян. Я відчув підтримку людей. Тому я йду в мери. Іду, щоб перемогти злодійство і той повний хаос і байдужість, які зараз панують у місті. Я йду в мери, щоб довести: міська влада може любити своє місто і поважати людей", - сказав Володимир Буряк.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram