ГоловнаПолітика

На місці катастрофи "Боїнга" на Донбасі знайшли нові людські останки

Останки знайдено на місці згарища неподалік від Грабового.

 На місці катастрофи "Боїнга" на Донбасі знайшли нові людські останки
Фото: ЕРА/UPG

Група голландських експертів доставить у Нідерланди останки, особисті речі загиблих і уламки Боїнга МН-17, які було знайдено на місці катастрофи літака Malaysia Airlines уже після завершення пошукової місії.

Про це повідомило міністерство безпеки і юстиції Нідерландів, пише УНІАН.

"Останки знайдено на місці згарища неподалік від Грабового, де впав літак. Сільські голови з навколишніх сіл організували їх збереження протягом останніх місяців, про це було домовлено на завершальному етапі місії. Люди із сіл навколо місця катастрофи могли на фіксованих пунктах залишати знайдені речі", - йдеться в повідомленні міністерства.

Як повідомляється, останки, особисті речі та уламки літака перевезуть до Харкова. Звідти їх доставлять у Нідерланди і передадуть на експертизу.

Нагадаємо, наприкінці квітня було завершено пошукові роботи на місці катастрофи Боїнга МН-17. Пізніше міністр безпеки і юстиції Нідерландів Ард ван дер Стюре заявив, що в процесі ідентифікації вдалося ідентифікувати 296 з 298 жертв і шанс на ідентифікацію двох жертв - обидві громадяни Нідерландів - дуже малий.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram