ГоловнаПолітика

Апеляційний суд відмовився випустити Медведька на свободу

Підозрюваний у вбивстві Бузини залишиться під вартою.

Апеляційний суд відмовився випустити Медведька на свободу
Фото: Макс Требухов

Апеляційний суд Києва в п'ятницю ухвалив рішення залишити під арештом Андрія Медведька, якого підозрюють у вбивстві журналіста Олеся Бузини, повідомляє кореспондент LB.ua.

Ухвала Шевченківського райсуду Києва, згідно з якою Медведько має залишатися під вартою до 10 вересня, залишається чинною. Скаргу адвокатів підозрюваного не задоволено.

Нагадаємо, Олеся Бузину застрелили 16 квітня, він отримав 4 вогнепальні поранення, одне з яких у голову. Через два місяці за підозрою у вбивстві затримали і взяли під варту двох киян - Андрія Медведька і Дениса Поліщука, матеріали ДНК яких були виявлені на одязі, кинутому на місці вбивства.

Медведько і Поліщук свою провину категорично спростовують. Як доказ невинуватості сторона захисту оприлюднила покази свідка, яка заявила, що бачила в день вбивства двох чоловіків, які не схожі за описом на обвинувачених. Адвокати також наполягають, що у їхніх клієнтів є незаперечне алібі.

14 і 15 серпня Шевченківський районний суд Києва підтримав позицію прокуратури і продовжив запобіжний захід у вигляді утримання під вартою для Поліщука та Медведька.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram