ГоловнаПолітика

Кернес балотується в мери Харкова

В Україні Кернесові немає рівних серед мерів за рівнем довіри з боку городян.

Кернес балотується в мери Харкова
Фото: kharkov.mycityua.com

Геннадія Кернеса обрали кандидатом від партії «Відродження» на посаду міського голови Харкова, він також очолить список партії на виборах до міськради.

Відповідне рішення затвердили делегати на XI позачерговій конференції Харківської міської організації партії «Відродження». Відповідну пропозицію вніс голова політради партії Віталій Хомутиннік.

«Сьогодні ми закладаємо фундамент і даємо старт об'єднанню людей. Ми не змагаємося у своїй опозиційності, ми будемо змагатися в тому, хто більше зробив і зробить для міста, зробить для нашої країни. Ми об'єдналися в партію, і цілі, які ми ставимо перед собою, будуть не короткостроковими, а довгостроковими - не дати популістам бути представленими у владі і мати вплив у Харкові», - заявив під час виступу Віталій Хомутиннік.

Він також зазначив, що в Україні немає рівних Кернесові серед мерів за рівнем довіри з боку городян.

Натомість Геннадій Кернес подякував присутнім за підтримку і довіру, а також висловив упевненість, що партія покаже гарний результат на місцевих виборах.

«Ми об'єдналися не сьогодні і вчора, а кілька років тому. Ми забезпечили стабільність. Ми з вами заклали фундамент для майбутнього відродження Харкова, почавши масштабні інфраструктурні проекти і програми, які визначатимуть майбутнє нашого міста на найближчі десятиліття вперед. Любити Харків - працювати для людей: і це наше гасло було, є і буде. Я підтримую політичну партію «Відродження», і думаю, ми разом з вами покажемо гарний результат під час місцевих виборів», - заявив під час промови Геннадій Кернес.

Також на конференції представили кандидатів у депутати Харківської міської ради від Харківської міської організації Партії «Відродження».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram