ГоловнаПолітика

Ігор Луценко зажадав від Пивоварського вибачень за стан транспортної галузі

Депутат вважає, що міністр винен у розбитих дорогах.

Ігор Луценко зажадав від Пивоварського вибачень за стан транспортної галузі
Фото: Макс Левин

Міністр інфраструктури Андрій Пивоварський повинен попросити пробачення в людей за стан галузі, перш ніж вимагати від депутатів вибачень за критику його роботи. Про це заявив народний депутат, член Комітету ВРУ з питань запобігання та протидії корупції Ігор Луценко.

"Я лише спостерігаю за станом державних підприємств, які тією чи іншою мірою підпорядковані міністерству, я спостерігаю за станом транспортної інфраструктури і, власне, роблю висновки. Нехай він (Андрій Пивоварський, - ред.) попросить вибачення в тих людей, які втрачають свої автомобілі, які розвалюються на дорогах і т.д. Тоді ми запустимо серію вибачень один перед одним", - цитують Луценка "Українські новини".

Він наголосив, що між ним і міністром інфраструктури немає особистого конфлікту.

Нагадаємо, голова транспортного відомства Андрій Пивоварський звинуватив депутатів, які критикують роботу Мінінфраструктури, в підіграванні олігархам і зажадав від політиків публічних вибачень. "За звинуваченнями завжди ідуть спростування і публічні вибачення", - заявив він.

Раніше Луценко заявив, що на сьогодні у сфері відповідальності Мінінфраструктури існує ціла низка серйозних проблем, з вирішенням яких керівництво не впоралося. Серед них - зруйновані автомобільні дороги, "бандитизм" у сфері пасажирських перевезень, корупційні скандали в авіаційній галузі та держзакупівлі для "Укрзалізниці". Ігор Луценко також зазначив, що Мінінфраструктури є одним з найбільш корумпованих відомств у нинішньому уряді.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram