ГоловнаПолітика

Заступник Кличка звільнився через хворобу

Павло Рябікін назвав свого наступника.

Заступник Кличка звільнився через хворобу
Павел Рябикин
Фото: antikor.com.ua

Заступник голови КМДА Віталія Кличка з питань будівництва Павло Рябікін покинув свою посаду.

"Йду з особистих причин, за сімейними обставинами. У мене склалася складна ситуація - або вирішувати ці проблеми зараз, або працювати. Я вибрав перше, оскільки проблема дуже серйозна. І я просто не можу зараз працювати на повну силу. Політики в цьому жодної немає", - розповів Рябікін виданню "Сегодня". "Українським новинам" Рябікін уточнив, що зараз у госпіталі за кордоном.

Чиновник сказав "Сегодня", що його наступником на посаді заступника голови КМДА буде, радше за все, Олександр Спасибко, який зараз очолює департамент будівництва та житлозабезпечення КМДА.

Спасибко підтвердив виданню, що йому надійшла пропозиція зайняти посаду заступника голови КМДА з питань будівництва. "Так, така пропозиція мені надійшла. На посаду вступлю, коли пройде узгодження моєї кандидатури в Кабміні й АП", - повідомив він.

Нагадаємо, Рябікін став заступником голови КМДА в липні 2014 року. До цього він був депутатом Верховної Ради від партії УДАР. Рябікін очолював виборчий штаб Кличка на виборах мера Києва у 2014 році.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram