ГоловнаПолітика

Рада розгляне відставку Вощевського і Квіташвілі, - Березюк

Мова буде тільки про звільнення, але не призначення на ці посади.

Рада розгляне відставку Вощевського і Квіташвілі, - Березюк
Фото: Макс Требухов

Верховна Рада України у вівторок повинна внести кадрові питання, які стосуються відставки віце-прем'єр-міністра Валерія Вощевського і міністра охорони здоров'я Олександра Квіташвілі.

Про це після завершення засідання Ради коаліції за участю президента і прем'єра повідомив журналістам лідер фракції "Самопоміч" Олег Березюк, пише УНІАН.

Відповідаючи на запитання, чи будуть завтра розглядати кадрові питання з приводу Вощевського, Квіташвілі та керівника апарату ВР Валентина Зайчука, він сказав: "Кажуть, що будуть".

Водночас він зазначив, що кандидатур на ці посади ще не обговорювали - їх обговорюватимуть завтра і післязавтра на Раді коаліції.

"Якщо люди написали свої заяви на звільнення, то ми не можемо їх не задовольнити. Вони самі прийняли таке рішення", - сказав Березюк і додав, що завтра мова буде тільки про звільнення, але не призначення на ці посади.

Він уточнив, що, за його інформацією, завтра йтиметься лише про Вощевського і Квіташвілі.

Нагадаємо, голова Верховної Ради Володимир Гройсман на погоджувальній раді повідомив, що цього тижня парламент розгляне кадрові питання стосовно Валентина Зайчука, Олександра Квіташвілі і Валерія Вощевського.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram