ГоловнаПолітика

Суд випустив під заставу керівників одеського "Правого сектору" й Автомайдану

Також з-під арешту вийшов лідер місцевого Автомайдану.

Суд випустив під заставу керівників одеського "Правого сектору" й Автомайдану
Руслан Демчук
Фото: Думская

Апеляційний суд Одеси скасував арешт і відпустив під заставу 60 тис. гривень керівника одеської організації партії "Правий сектор" Сергія Стерненка.

Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк у Facebook.

Він зазначив, що апеляційний суд скасував арешт Стерненка і ще одного керівника місцевого осередку ПС Руслана Демчука, якого відпустили під заставу 45 тис. гривень.

Ще одного затриманого, лідера місцевого Автомайдану Євгена Резвушкіна, відпустили під домашній арешт.

Як відомо, 9 вересня депутат Верховної Ради, лідер ПС Дмитро Ярош закликав громадян України готуватися до акцій громадянської непокори у зв'язку з арештом керівників одеської організації ПС.

Нагадаємо, 8 вересня одеська міліція затримала, а суд заарештував на два місяці лідера місцевого Автомайдану Євгенія Резвушкіна, голову одеського "Правого сектору" Сергія Стерненка і ще одного керівника "ПС" в області Руслана Демчука. Резвушкіна підозрюють у причетності до хуліганських дій і заподіянні тілесних ушкоджень співробітникові прокуратури області 27 травня цього року. Стерненко і Демчук проходять у справі про викрадення й катування депутата Комінтернівської райради Сергія Щербича, яке сталося у ніч проти 27 квітня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram