ГоловнаПолітика

Лорткіпанідзе звинуватив у свавіллі "так званих патріотів"

Керівник одеської міліції виступив зі зверненням у зв'язку із ситуацією в місті.

Начальник ГУ МВС в Одеській області Гіоргі Лорткіпанідзе прокоментував затримання голів одеських "Автомайдану" і "Правого сектору". Він звинуватив "так званих патріотів" у свавіллі.

"Я приїхав до Одеси не для того, щоб дивитися, яке свавілля тут коїться, дивитися, як бігають люди в масках в центрі міста, як рейдерськи захоплюють будівлі і викрадають машини... Такого свавілля і такого самосуду, який так звані патріоти і громадські організації хочуть влаштувати, в місті не буде", - сказав він у своєму відеозверненні.

Нагадаємо, вчора одеська міліція затримала, а суд заарештував на два місяці лідера місцевого "Автомайдану" Євгена Рєзвушкіна і голову одеського "Правого сектору" Сергія Стерненка.

Рєзвушкіна підозрюють у причетності до хуліганських дій і нанесення тілесних ушкоджень співробітнику прокуратури області 27 травня цього року. Тоді активісти "Автомайдану" напали на прокурора Юрія Богомолова, який представляв держзвинувачення в суді у справі звинуваченого у сепаратизмі журналіста Віталія Діденка.

Стерненко проходить у справі про викрадення й катування депутата Комінтернівської райради Сергія Щербича, яке сталося у ніч на 27 квітня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram