ГоловнаПолітика

Тягнибок і Аваков зібралися судитися

Главу "Свободи" у вівторок допитали вдруге

Тягнибок і Аваков зібралися судитися
Олег Тягнибок
Фото: www.mvs.gov.ua

Глава партії "Свобода" Олег Тягнибок пообіцяв подати до суду на главу МВС Арсена Авакова. У відповідь міністр анонсував зустрічний позов.

Тягнибока у вівторок допитали в МВС у справі про заворушення біля Верховної Ради 31 серпня. Це вже другий допит глави "Свободи". Третій призначено на 11:00 14 вересня.

Перед допитом Тягнибок заявив, що подасть на Авакова позовну заяву до Печерського районного суду Києва про захист честі і гідності. У позові він зажадає від міністра відмовитися від слів про те, "Свобода" відповідальна за вибух біля Верховної Ради.

Аваков у своєму фейсбуці відреагував обіцянкою подати зустрічний позов.

"Тягнибок подає до суду на мене? Це більш цивілізовано, ніж та злочинна печерна тупість, в якій він брав участь під ВР. Радий прогресу. І отримає зустрічний позов. І не буде трьох вбитих солдатів і 140 поранених після його мітингу під ВР, як плата за безсовісні політичні ігри маргіналів. І нехай не забуде взяти з собою в суд - совість, якщо вона у нього залишилася", - написав він.

При цьому через своєрідності формулювання міністром своїх думок залишається незрозумілим, що саме вимагатиме Аваков у Тягнибока в суді.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram