ГоловнаПолітика

Порошенко: плани терористів на 31 серпня були жахливі

Слідство незабаром оприлюднить деталі.

Порошенко: плани терористів на 31 серпня були жахливі
Фото: dyvys.in

Президент Петро Порошенко заявив, що терористи планували щось жахливе на 31 серпня, коли під стінами Верховної Ради відбулися сутички.

"Я думаю, що найближчим часом будуть відомі подробиці, які нададуть слідчі органи, і це буде жах, коли ви почуєте плани терористів, що вони збиралися зробити", - сказав Порошенко під час розширеного засідання Кабінету Міністрів у вівторок, передає Інтерфакс-Україна.

За словами Президента, частина українського політикуму вирішила, що зовнішні ризики вже неактуальні і "зараз саме час розпалювати внутрішні конфлікти". "Ще раз підкреслюю: заради зайвих місць у районних радах ці люди готові і гранати метати під Верховною Радою, і всю Україну підпалити", - заявив Порошенко.

Нагадаємо, "Свобода", "Радикальна партія Олега Ляшка" і партія "Укроп" організували мітинг проти проекту нової Конституції, який розглядався в понеділок, 31 серпня.

Після того як конституційні поправки у Верховній Раді були проголосовані, боєць сформованого з представників "Свободи" батальйону МВС "Січ" кинув у правоохоронців гранату (така офіційна версія МВС). Внаслідок цього загинули троє бійців Національної гвардії. Більш як 140 людей отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram