ГоловнаПолітика

Намісник Лаври прокоментував інцидент з поліцією

Владика Павло заявив, що поспішав прийняти гостей

Настоятель Києво-Печерської Лаври владика Павло (Лебідь) прокоментував інцидент з поліцією, під час якого не дав покарати свого водія за порушення правил дорожнього руху.

За словами священика, він поспішав прийняти гостей у Лаврі, тому не відреагував на співробітників поліції і залишив місце порушення. Павло також стверджує, що після того, як його зупинила поліція, він уточнив у водія, чи порушував той правила, і той заявив, що ні.

Намісник Лаври також прокоментував наявність дорогого автомобіля Mercedes-benz S класу. За словами священнослужителя, ця машина не нова, куплена у "однієї людини", а у вільний час у цьому автомобілі розвозять по лікарнях стражденних і студентів.

Нагадаємо, що раніше владика Павло не раз ставав героєм резонансних сюжетів українських ЗМІ. Він побудував собі розкішний заміський маєток, а у 2011 році відзначив своє 50-річчя у трьох банкетних залах одного з кращих готелів Києва "Русь" і отримав у подарунок автомобіль Mercedes-Benz S-class вартістю понад 100 000 доларів.

У січня 2014 року митрополит заявляв, що УПЦ МП буде з Віктором Януковичем до кінця, "так само, як Симон Киринейський допомагав нести Хрест Христу на Голгофу".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram