ГоловнаПолітика

В Одесі "антимайданівцям" не дали провести фотовиставку про 2 травня

Захід відклали, щоб не допустити сутичок

В Одесі "антимайданівцям" не дали провести фотовиставку про 2 травня
Фото: http://dumskaya.net

Фотовиставка, присвячена подіям 2-го травня в Одесі, яку місцеві "антимайданівці" збиралися провести в суботу на майдані Незалежності, не відбулася.

Захід мав розпочатися о 16:00. До призначеного часу на площу Незалежності прибули близько 30 активістів Куликова поля, а також трохи менша кількість активістів Євромайдану, які мали на меті не допустити проведення заходу. Туди ж прибули понад сотня співробітників міліції і поліції, які взяли "антимайданівців" в кільце для запобігання сутичкам.

Приблизно за 20 хвилин до початку заходу один з організаторів виставки Моріс Ібрагім заявив, що, за домовленістю з міліцією, виставку все-таки вирішили не проводити, щоб уникнути заворушень. Втім, за словами Моріса Ібрагіма, захід не скасовується, а переноситься - час і місце його проведення буде оголошено додатково, повідомляє "Таймер".

Видання "Думская" додає, що "антимайданівці" провели невеликий мітинг-реквієм, на якому читали вірші на згадку про загиблих у Будинку профспілок. Через трохи більше ніж півгодини обидві сторони розійшлися.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram