ГоловнаПолітика

ЦВК зареєструвала нардепами двох членів Нацради

У парламенті додалося медіа-менеджерів.

ЦВК зареєструвала нардепами двох членів Нацради
Фото: Кирилл Авраменко / "Медианяня"

Центральна виборча комісія в суботу зареєструвала нардепами двох членів Нацради з телебачення і радіомовлення - Григорія Шверка та Владислава Севрюкова.

Перший близько 18 років пропрацював першим віце-президентом групи компаній "Український медіа-холдинг" (колишній президент якої Борис Ложкін нині очолює Адміністрацію президента). Працюючи в медіа-галузі, запускав і розвивав радіостанції, друковані видання й інтернет-портали. Також був депутатом Дзержинської районної ради міста Харкова протягом двох скликань.

Севрюков теж прийшов із медіа. 1998 року він почав працювати на посаді менеджера з реклами та пройшов шлях до керівника комерційного відділу в Телерадіокомпанії "НБМ" ("5 канал"). З 2003 року працював директором "Телерадіокомпанії "АСС", яка представляє на території Чернівецької області "5 канал" і низку мережевих радіостанцій. До призначення в Національну раду був співвласником місцевого радіо "Станція".

Шверк і Севрюков замінили в парламенті Романа Насірова (пішов у Державну фіскальну службу) і Михайла Гвоздєва (пішов у "Антонов") з Блоку Петра Порошенка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram