ГоловнаПолітика

Суд відклав апеляцію захисту Медведька на 9 вересня

Підозрюваного у вбивстві Бузини не привезли на засідання.

Фото: Макс Требухов

Апеляційний суд Києва переніс на 9 вересня розгляд скарги захисту на арешт Андрія Медведька, якого підозрюють у вбивстві журналіста Олеся Бузини. Рішення не розглядати апеляцію сьогодні було пов'язано з тим, що Медведька не доставили до суду, повідомляє кореспондент LB.ua.

Фото: Макс Требухов

Наступне судове засідання відбудеться о 16:15 9 вересня.

Нагадаємо, Бузину застрелили 16 квітня 2015 року. Через два місяці за підозрою у вбивстві затримали двох киян - Медведька і Дениса Поліщука. Андрій Медведько - відомий у Києві активіст об'єднання націоналістів "С14", майданівець. Балотувався до Київради з мажоритарного округу від "Свободи". Наприкінці минулого року недовго служив у зоні АТО у складі батальйону МВС "Київ-2".

За версією слідства, Поліщук та Медведько спланували і виконали вбивство Бузини. У МВС є експертиза ДНК з покинутого на місці злочину одягу, експертиза слідів в автомобілі, впізнання свідків, матеріали негласного спостереження, яке вели оперативники карного розшуку МВС щодо підозрюваних.

Адвокати підозрюваних стверджують, що у Медведька і Поліщука є алібі на день вбивства. Крім того, захист має свідків, які можуть дати свідчення, що вбивці Бузини, котрих вони бачили, не схожі на обвинувачених.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram