ГоловнаПолітика

Контактна група провела відеоконференцію стосовно дотримання перемир'я

ОБСЄ підтвердила тишу на Донбасі.

Контактна група провела відеоконференцію стосовно дотримання перемир'я
Архив
Фото: Макс Левин

У вівторок відбулася відеоконференція Тристоронньої контактної групи за участю представників окремих районів Донецької та Луганської областей, повідомила прес-секретар Леоніда Кучми (уповноважений від України на переговорах) Дарка Оліфер у фейсбуці.

"Усі учасники онлайн-зустрічі підтвердили: обидві сторони повністю дотримуються режиму припинення вогню. Зокрема цей факт засвідчив заступник голови СММ ОБСЄ Александр Хуг, а також офіцери зі Спільного центру контролю і координації", - написала вона.

Наступна відеоконференція Тристоронньої контактної групи відбудеться в п'ятницю, 4 вересня. Її темою також буде дотримання сторонами перемир'я.

Засідання Тристоронньої контактної групи відбудеться в Мінську 8 вересня, на ньому заплановано підписати угоду про відведення від лінії фронту озброєння калібру до 100 мм.

Нагадаємо, на переговорах у Мінську було досягнуто домовленості про повне припинення вогню з 1 вересня. Штаб АТО повідомив, що від опівночі і до 12:00 вівторка обстрілів на Донбасі не зафіксовано.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram