ГоловнаПолітика

Мосійчук заявив про кримінальну справу проти нього і Ляшка

На "радикалів" нібито написав заяву екс-комбат "Айдару" Сергій Мельничук.

Мосійчук заявив про кримінальну справу проти нього і Ляшка
Игорь Мосийчук
Фото: pn14.info

Генпрокуратура порушила стосовно голови Радикальної партії Олега Ляшка та депутата від цієї політсили Ігоря Мосійчука кримінальне провадження, заявив останній.

Як написав Мосійчук у своєму фейсбуці, його і Ляшка звинувачують в організації злочинної групи, викраденні людей, незаконному позбавленні людей волі і тортурах.

"Заяву на нас накатав екс-комбат "Айдару" Сергій Мельничук. Цей покидьок звинуватив нас у викраденні та передачі органам українського правосуддя мера міста Стаханов Юрія Борисова, який організовував і фінансував псевдореферендум щодо утворення ЛНР у Луганській області", - зазначив Мосійчук.

Він вважає, що Мельничук "уклав угоду з генпрокурором Шокіним і, щоб уникнути відповідальності за власною кримінальною справою, під диктовку прокурорів написав заяву на нас".

Мосійчук також вважає, що генпрокурор Віктор Шокін "за прямою вказівкою президента Петра Порошенка" порушує кримінальні справи проти тих, хто відмовляється голосувати за зміни до Конституції.

Нагадаємо, депутат від Радикальної партії Андрій Лозовий фігурує у кримінальному провадженні. ГПУ подала подання на зняття з нього недоторканності, однак потім відкликала документ, щоб доповнити.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram