ГоловнаПолітика

У Мінську завершилися консультації контактної групи (оновлено)

Наступна зустріч групи відбудеться 8 вересня

У Мінську завершилися консультації контактної групи (оновлено)
Фото: http://obozrevatel.com

У Мінську (Білорусь) завершилися консультації Тристоронньої контактної групи за участю представників окремих районів Донецької та Луганської областей.

Про це йдеться в прес-службі МЗС Білорусі у Twitter.

"Завершилися консультації Тристоронньої контактної групи за участю представників окремих районів Донецької та Луганської областей", - йдеться в повідомленні.

Оновлено о 21:21. Так званий "керівник" делегації самопроголошеної ДНР у Контактній групі Денис Пушилін заявив, що компроміс з Києвом щодо відведення техніки калібром менш як 100 мм поки що не знайдено, передає сепаратистське видання ДАН.

Оновлено о 21:35.Представник ОБСЄ у Контактній групі Мартін Сайдік повідомив, що чергова зустріч групи щодо врегулювання ситуації на Донбасі відбудеться в Мінську 8 вересня, передає БЕЛТА.

Він також додав, що контактна група вважає важливим і необхідним, з урахуванням початку нового навчального року, домогтися припинення вогню на всій лінії зіткнення.

Нагадаємо, 26 серпня в Мінську відбулися переговори всіх чотирьох профільних підгруп: з політичних, економічних, гуманітарних питань та безпеки, а також консультації Контактної групи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram