ГоловнаПолітика

Кабмін звільнив главу "Укрекоресурси" Сафаряна

Держпідприємство ліквідовано наприкінці січня

Кабмін звільнив главу "Укрекоресурси" Сафаряна
Фото: Isakova Dasha/wikimedia.org

Кабінет Міністрів звільнив директора державного підприємства з питань поводження з відходами як вторинною сировиною "Укрекоресурси" Ару Сафаряна.

Про це йдеться у розпорядженні уряду №825 від 12 серпня, оприлюдненому на сайті Кабміну.

"Звільнити Сафаряна Ару Кареновича з посади директора держпідприємства "Укрекоресурси" за власним бажанням", - йдеться у документі.

Нагадаємо, наприкінці січня міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавічус ініціював ліквідацію ДП "Укрекоресурси" у зв'язку з великою кількістю скарг з боку бізнесу. У березні Кабмін скасував постанову №915 про створення ДП "Укрекоресурси".

"Укрекоресурси" (бренд "Укреко") були створені у 2001 році як офіційний суб'єкт господарської діяльності з організації системи збирання, заготівлі та утилізації використаної тари і пакувальних матеріалів. Підприємство мало організувати систему збирання, заготівлі та утилізації відходів як вторинної сировини і реалізувати загальнодержавну систему роздільного збору.

Чистий прибуток підприємства за підсумками 2013 року становив 3,996 млн грн, чистий дохід - 84,011 млн грн, дані за 2014 рік відсутні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram