ГоловнаПолітика

В Одесі почали чистку серед міліціонерів

Попалися розбійник, портові вимагачі і покривачі повій.

В Одесі почали чистку серед міліціонерів
Фото: glavpost.com

На сайті ГУ МВС в Одеській області в неділю з'явилися відразу три повідомлення про протиправні дії міліціонерів.

Одного міліціонера затримали за розбійний напад на сільських жителів, ще двох викрили у порушеннях при митному оформленні вантажів, а відділ боротьби з проституцією викрили в покриванні місць розпусти.

Так, молодший інспектор спеціальної роти груп затримання батальйону міліції охорони УДСО при ГУМВС України Одеської області вступив у злочинну змову з двома своїми знайомими. Разом вони вчинили розбійний напад на мешканців смт Затишшя Фрунзівського району.

Міліціонер у форменому одязі зайшов до потерпілих у будинок. Всередині приміщення він разом зі спільником, який також представився працівником міліції, напали на жителів села і зв'язали їх. Міліціонер приклав до горла жінки ніж і зажадав гроші, але де вони, вона не сказала. Грабіжники самі знайшли в будинку 23 тис. гривень та ювелірні вироби на загальну суму три тисячі гривень. Вони втекли на автомобілі, за кермом якого був третій спільник. Всіх злочинців заарештовано.

Двоє міліціонерів, яких викрили у порушеннях на митниці, попалися після скарг від підприємців. Працівники Іллічівського МВ ГУМВС України в Одеській області, перебуваючи в зоні митного контролю митного поста "Одеса-порт", на території митного терміналу здійснювали огляд товарів після проходження митного оформлення без документів, на підставі яких вони здійснювали зазначені дії.

За гроші ж сприяли незаконній діяльності місць розпусти в Одесі працівники Управління МВС боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми. Там було проведено санкціонований обшук. Вилучені документи, цифрові носії інформації та інші речі, що є доказами у кримінальних провадженнях і вказують на незаконні дії співробітників міліції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram