ГоловнаПолітика

Москаль підстриг кущі під управлінням МВС в Ужгороді

Новий губернатор і весь апарат ОДА облагороджували територію біля УМВС.

Москаль підстриг кущі під управлінням МВС в Ужгороді
Фото: www.president.gov.ua

Губернатор Закарпатської області Геннадій Москаль підстриг кущі біля управління МВС в області. Про це у Facebook написав нардеп Мустафа Найєм, якого призначили куратором запуску патрульної служби в регіоні.

За його словами, Москаль облагороджував територію разом з усім апаратом ОДА, оскільки сьогодні - робочий день. На репліку Сергія Князєва (нового голови МВС Закарпаття), що можна завтра цим зайнятися, Москаль відповів: "У неділю на Закарпатті ніхто не працює, всі йдуть до церкви. Це тобі не Донбас".

Новий губернатор також зазначив, що кожен день проходить по цій вулиці і одного разу мало не впав через гілки кущів, що не підстрижені.

І про вихідні. Ужгород. Субота. Ранній ранок. Кабінет керівника УМВС Сергія Князєва. Йдуть останні підготовчі наради щодо відкриття пункту прийому нових поліцейських у понеділок. Дзвінок чергового.- Сергій Миколайович, тут пан Москаль стриже кущі під УМВС.- Як це?!- Ну от так, стриже кущі. Сам.Виходимо на вулицю. І дійсно, Генадій Генадійович в кросівках, з садовими ножицями в руках стриже кусти вздовж тротуару. Разом з усім апаратом ОДА. Стриже і сміється. - Генадій Генадійович, що ви робите?- Як що, стрижу твої кущі, щоб було чисто.- Так сьогодні ж робочий день, зробили б в неділю! - От ти... В неділю на Закарпатті ніхто не працює, це тобі не Донбас. (Сергія Князєва перевели в Ужгород з лінії фронту).Посміялись, але врешті решт прийшлося і самому взяти в руки ножиці. Ніколи не стриг кущі.

Posted by Mustafa Nayyem on 25 липня 2015 р.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram