ГоловнаПолітика

РНБО незадоволена роботою Запорізької та Івано-Франківської ОДА зі створення фортифікацій

Першими догану за провал будівництва оборонних споруд отримали голови Донецької та Закарпатської ОДА.

РНБО незадоволена роботою Запорізької та Івано-Франківської ОДА зі створення фортифікацій
Фото: www.dyvys.in

Рада національної безпеки і оборони вважає, що робота, виконана Запорізькою та Івано-Франківською обласними державними адміністраціями зі створення оборонних споруд, є незадовільною.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби РНБО.

Під час засідання Ради в понеділок було розглянуто стан інженерного обладнання оборонних рубежів і районів у зоні проведення АТО та визначено недоліки при їх створенні.

"Визначено заходи з удосконалення цієї роботи та покарання для винних за неналежне виконання своїх обов'язків і якість виконаних робіт, зокрема, це стосується Запорізької та Івано-Франківської обладміністрацій", - сказано в повідомленні.

Крім того, РНБО обговорила нагальні заходи щодо запобігання і нейтралізації загроз державній безпеці, посилення координації органів безпеки і оборони для запобігання внутрішніх і зовнішніх загроз, зокрема терористичної і диверсійної, з боку держави-агресора та її агентури.

Нагадаємо, у травні Президент Петро Порошенко оголосив догану головам Донецької військово-цивільної адміністрації Олександру Кіхтенкові та Закарпатської обласної державної адміністрації Василю Губалю за погану організацію будівництва оборонних споруд.

Пізніше обидвох цих губернаторів звільнили.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram