ГоловнаПолітика

Помер охоронець, поранений бійцями ПС у Мукачевому (оновлено)

Чоловік пролежав у реанімації понад тиждень

Помер охоронець, поранений бійцями ПС у Мукачевому (оновлено)
Фото: стоп-кадр с видео

У понеділок в Ужгороді помер чоловік, якому вистрілили в голову бійці "Правого сектору" у Мукачевому 11 липня.

Про це повідомляє "Мукачеве.нет".

За словами народного депутата Михайла Ланьо, він не знає цієї людини, мовляв, він прийшов позайматися або поплавати. Зате місцеві наполягають, що поранений - це охоронець комплексу "Антарес", де і відбулася стрілянина між "Правим сектором" і людьми нардепа Ланьо, додає видання.

Інформацію про смерть чоловіка підтвердив агентству "Укрінформ" начальник управління охорони здоров'я Закарпатської обласної державної адміністрації Василь Скрип.

"Стан чоловіка, пораненого 11 липня в Мукачевому, поліпшувався, але вночі у нього різко підвищилася температура, і сьогодні вранці, о 8.25, він помер", - розповів він.

Нагадаємо, 11 липня бійці "Правого сектору" приїхали в комплекс "Антарес", щоб поговорити з його власником - нардепом Ланьо. Той запросив частину бійців у свій кабінет. У цей час "правосеки", котрі залишилися, вистрілили в голову одному з охоронців комплексу. Вони повантажили пораненого у свій джип, проте згодом дозволили швидкій забрати постраждалого. У стрілянині з міліцією двох бійців ПС вбили. Решта прорвали міліцейське загородження з автомобілів, вистріливши по них із гранатометів, і сховалися в лісах. У стрілянині отримали поранення ще троє міліціонерів. Пізніше четверо бійців ПС були затримані, шестеро досі переховуються. За версією ПС, вони намагалися зупинити контрабанду. За іншими даними, йшлося про переділ контрабандних потоків.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram