ГоловнаПолітика

У Чернігові вночі "воювали" штаби Корбана і Березенка

Кандидат з Дніпропетровська звинуватив голову ДУС у підкупі виборців

У Чернігові вночі "воювали" штаби Корбана і Березенка
Фото: facebook.com/kryukova

Учора ввечері у Чернігові на вулиці Рокоссовського команда кандидата в нардепи з 205 округу Геннадія Корбана заблокувала автомобіль, де за їхніми даними, перебували люди, які займаються скуповуванням голосів на користь іншого кандидата - Сергія Березенка.

Як повідомляє "Чернігівщина. Події і коментарі", в автомобілі сиділи дві людини, які відмовилися виходити. О пів на другу ночі прибула міліція, забрала їх з машини, а автомобіль опечатала до рішення суду про проведення обшуку.

На місці подій знаходилися "групи підтримки" обох кандидатів - усього близько 500 осіб, а також їхні конкуренти на цих виборах - голова облради Микола Звєрєв і активіст Андрій Глаб. Всю ніч під автомобілем чергували учасники подій, які представляють різні команди.

Нагадаємо, довибори у Чернігові відбудуться 26 липня. Їх проведуть, оскільки кандидат від Блоку Петра Порошенка Валерій Паска, який переміг у цьому окрузі на парламентських виборах 2014-го, у березні 2015 року став чернігівським губернатором, відповідно, склав свій депутатський мандат.

За місце в Раді змагаються понад 90 кандидатів - рекордна кількість в історії України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram