ГоловнаПолітика

Україна готує бізнес-форум з Британією

Прес-служба Кабміну розповіла про зустріч Яценюка з Кемероном.

Україна готує бізнес-форум з Британією
Фото: kmu.gov.ua

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк і прем'єр-міністр Великобританії Девід Кемерон під час двосторонньої зустрічі, яка відбулася в рамках візиту глави Кабміну в Лондон, обговорили організацію спільного українсько-британського бізнес-форуму.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Кабінету Міністрів України.

Прем'єр подякував Кемерону за підтримку України і заявив, що між Великобританією і Україною є багато спільного. Колись, заявив Яценюк, уряд Девіда Кемерона прийняв пакет жорсткої економії і зробив англійську економіку "дійсно процвітаючою і сильною". Яценюк підкреслив, що уряд України зараз йде на такий же крок.

На зустрічі Яценюк і Кемерон також обговорили виконання мінських домовленостей і домовилися про зміцнення зусиль для досягнення миру і захисту України. Яценюк подякував своєму британському колезі за підтримку України і запросив його до Києва. "Ми відчуваємо, що ви підтримуєте український народ у нашій боротьбі проти російської агресії", - заявив Яценюк.

Нагадаємо, що в понеділок Україна провела інвестиційну конференцію у Вашингтоні, на якій була присутня значна частина міністрів на чолі з Яценюком.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram