ГоловнаПолітика

Піймали власника найбільшої партії контрабанди в зоні АТО

Підприємцю належала більша частина із 150 затриманих вантажівок

Піймали власника найбільшої партії контрабанди в зоні АТО
Фото: sbu.gov.ua

Служба безпеки України затримала в Луганській області одного з організаторів масштабного каналу постачання товарів на тимчасово окуповані терористами території. Він є власником більшої частини зі 150 вантажівок з контрабандою, затриманих у травні в Золотому.

Як повідомляється на сайті спецслужби, правоохоронці виявили два мікроавтобуси "Мерседес" безпосередньо біля лінії зіткнення в районі селища Миронівський Артемівського району Донецької області. Автомобілі були завантажені продуктами харчування, побутовою хімією і сигаретами й прямували на тимчасово окуповану терористами територію.

"Мікроавтобуси супроводжував підприємець з Лутугинського району Луганської області. Співробітники спецслужби встановили, що він також причетний до організації одного з масштабних каналів постачання продукції терористам, раніше заблокованих правоохоронцями. Зокрема, йому належала частина зі 150 вантажівок з товарами для бойовиків, затриманих на початку травня в районі села Золоте Луганської області", - сказано в повідомленні.

На брифінгу прес-секретар СБУ Олена Гітлянська уточнила, що затриманий є власником більшої частини зі 150 вантажівок, затриманих у Золотому.

Нагадаємо, Президент Петро Порошенко активізував боротьбу з контрабандою в зоні АТО. За його словами, політика України стосовно Донбасу полягає в перекритті кордону та ліквідації контрабанди.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram