ГоловнаПолітика

Порошенко похвалив трьох губернаторів

Президент довіряє головам Харківської, Львівської та Вінницької областей

Порошенко похвалив трьох губернаторів
Фото: www.dyvys.in

Президент Петро Порошенко задоволений роботою голів Харківської обладміністрації Ігоря Райніна, Львівської ОДА Олега Синютки та Вінницької обладміністрації Валерія Коровія.

Про це він сказав в інтерв'ю телеканалу "Україна".

"Я думаю, що у мене є довіра до значної кількості голів державних адміністрацій. У мене є довіра до пана Райніна, який дуже ефективно працює в Харкові, я задоволений Олегом Михайловичем Синюткою зі Львова... я впевнений, що і пан Коровій дуже добре себе проявляє, (задоволений) і великою кількістю губернаторів, (у яких) є ініціатива", - сказав Порошенко, відповідаючи на запитання, чому він так довіряє голові Одеської обладміністрації Міхеїлу Саакашвілі.

При цьому Президент зазначив, що вважає підтримку суспільства ключовою для проведення реформ, і порадив керівникам областей публічно пояснювати суспільству свої дії.

Порошенко також повідомив, що 8 липня в Одеській області проведе нараду з губернаторами.

"У середу (8 липня) я планую провести нараду з губернаторами в Одеській області за участю, зокрема, нового одеського губернатора Міхеїла Саакашвілі", - сказав Порошенко.

За його словами, темою наради буде вивчення ситуації про прозорий офіс юстиції, в якому без контакту з чиновником громадянин зможе отримати всі види адміністративних послуг, а також затвердження плану прозорої роботи першої зони митниці, яка має бути створена в найкоротші терміни.

Нагадаємо, проект змін до Конституції в частині децентралізації передбачає скасування інституту голів обл- та райадміністрацій. Замість них Президент призначатиме префектів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram