ГоловнаПолітика

Порошенко схвалив надання військово-цивільним адміністраціям бюджетних повноважень

Відповідний закон Рада ухвалила 2 червня

Порошенко схвалив надання військово-цивільним адміністраціям бюджетних повноважень
Фото: president.gov.ua

Президент України Петро Порошенко підписав закон України № 486-VIII "Про внесення змін до Бюджетного кодексу України (щодо врегулювання деяких питань у зв'язку з прийняттям закону України "Про військово-цивільні адміністрації")".

Про це йдеться на офіційному сайті Верховної Ради України.

"Повернуто з підписом від Президента (30.06.2015)", - йдеться на сайті парламенту.

Цей закон, прийнятий ВРУ, має технічне значення, і його підготовка обумовлена необхідністю забезпечення реалізації повноважень військово-цивільних адміністрацій, створюваних для нормалізації життєдіяльності населення на територіях проведення антитерористичної операції.

Закон, який прийняв парламент, вносить зміни до статті 67-2 Бюджетного кодексу України та викладає його в новій редакції: "У разі припинення діяльності органів місцевого самоврядування та органів місцевої виконавчої влади Донецької та Луганської областей їх функції в частині бюджетних повноважень здійснюються військово-цивільними адміністраціями".

Нагадаємо, 2 червня Верховна Рада України підтримала законопроект щодо врегулювання деяких питань у зв'язку з прийняттям закону "Про військово-цивільні адміністрації".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram