ГоловнаПолітика

Комбат Мікац пішов на вибори в Чернігові

В окрузі зареєструвалося рекордне число кандидатів.

Комбат Мікац пішов на вибори в Чернігові
Олег Микац
Фото: theinsider.ua

Колишній командир 93-ї бригади Збройних сил України Олег Мікац зареєстрований кандидатом у депутати Верховної Ради в мажоритарному окрузі №205 у Чернігові.

Про це повідомляє сайт Центрвиборчкому.

Мікац пішов на вибори як самовисуванець.

Нагадаємо, бригада Мікаца кілька місяців героїчно утримувала Донецький аеропорт. У квітні Мікац пішов на підвищення, очоливши гвардійський навчальний центр Сухопутних військ ЗСУ в Десні Чернігівської області. Він народився 23 жовтня 1975 року в селі Наталівка Новоград-Волинського району Житомирської області. Освіта вища, позапартійний, судимість відсутня.

Вибори у 205-му окрузі призначено у зв'язку з достроковим припиненням депутатських повноважень Валерія Куліча, якого 31 березня призначили головою Чернігівської обласної державної адміністрації. Голосування пройде 26 липня.

Термін подачі документів кандидатами в Центрвиборчком закінчився 25 червня, завершиться реєстрація 30 червня. Вже зареєстровано 90 кандидатів - найбільше число за всю історію виборів у мажоритарних округах.

Основними претендентами на перемогу в окрузі вважають колишнього заступника губернатора Дніпропетровської області Геннадія Корбана і голову Держуправління справами Сергія Березенка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram