ГоловнаПолітика

"Народний фронт" відхрестився від грошей Онищенка

Партія заявила, що у депутата - "напад амнезії" і "стан неадекватності"

"Народний фронт" відхрестився від грошей Онищенка
Фото: Макс Левин

Партія "Народний фронт" заявляє, що нардеп Олександр Онищенко збрехав, заявивши напередодні на "Інтері" про те, що він фінансував виборчу кампанію НФ.

"Заява про фінансування нашої політичної сили - не просто брехня, а очевидний ідіотизм. Якщо в Онищенко стався напад амнезії, ми хотіли б нагадати, що саме представники "Народного фронту" викрили його корупційний бізнес, який довірив Онищенкові Янукович і який залишився йому в управління після ганебної втечі патрона", - йдеться у заяві партії.

НФ також нагадує, що на його представницю Тетяну Чорновол кілька днів тому напали в офісі однієї з компаній, підконтрольної Онищенкові, а лідер НФ Арсеній Яценюк у четвер дав вказівку негайно змінити керівництво компанії "Укргазвидобування", яка контролюється групою "Воля народу" разом з Онищенком.

"Очевидно, останній факт остаточно привів олігарха у стан неадекватності, бо тільки цим можна пояснити озвучену в ефірі телеканалу "Інтер" маячню, у яку не повірить жодна людина у здоровому глузді. Ми також припускаємо, що дурним прийомам Онищенка могли навчити його нові партнери у парламенті, які лобіюють для нього надприбуткові законопроекти", - заявляють у НФ, маючи на увазі партію "Батьківщина".

"18 червня Тетяна Чорновол виступила із заявою з трибуни Верховної Ради України про спроби фракції "Батьківщина" протягнути через парламент лобістський закон в інтересах олігарха. Оприлюднення цієї інформації, як побачила вся країна, викликало нереальну паніку у її фігурантів", - сказано в повідомленні "Народного фронту".

Нагадаємо, Онищенко в ефірі "Інтера" заявив, що "коли були вибори до Верховної Ради восени 2014 року, Яценюк весь свій рейтинг підняв через те, що збирав спонсорські гроші з таких бізнесменів, як я".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram