ГоловнаПолітика

Чорновол звинуватила Тимошенко у лобіюванні газового бізнесу Онищенка

Нардеп нагадала, завдяки чому лідер "Батьківщини" вийшла на свободу

Чорновол звинуватила Тимошенко у лобіюванні газового бізнесу Онищенка
Фото: Макс Требухов

Нардеп Тетяна Чорновол з трибуни Верховної Ради заявила, що лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко зараз лобіює газовий бізнес Віктора Януковича, перейшов у спадок нардепу Олександру Онищенкові. Про це вона сказала, коментуючи законопроект Тимошенко №2835.

"Тут зараз лобіювався законопроект 2835, який називається "Про здешевлення вартості газу для населення". Насправді цей законопроект покликаний захистити інтереси одного олігарха у газовій сфері - Онищенка-Кадирова", - вважає Чорновол.

За її словами, цей проект створює пільгові умови для підприємств, які нібито контролюються Онищенком. "Ці підприємства належали Януковичу, раніше були створені Януковичем", - заявила Чорновол.

"Онищенко-Кадиров контролює підприємство "Природні ресурси+", цьому підприємству державні свердловини передали тоді, коли розстрілювали Майдан. І тепер цього олігарха лобіює "Батьківщина". Особисто - Юлія Тимошенко, яка завдяки Майдану вийшла на свободу", - заявила Чорновол.

Нагадаємо, депутат стверджує, що Онищенко був менеджером на газових підприємствах Януковича і здобув контроль над ними після втечі колишнього президента з України. Вона також заявляла, що Онищенко нібито купив місце міністра природних ресурсів в уряді України для свого ставленика. Посада міністра входить у квоту "Батьківщини".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram