ГоловнаПолітика

Саакашвілі пообіцяв зробити з Одеси всесвітнє диво

Новий губернатор закликав відкинути штучні конфлікти

Голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі пообіцяв зробити з Одеси всесвітнє диво і столицю чорноморського регіону, повідомляє кореспондент LB.ua.

"Одеса - місто з найбільш невикористаним потенціалом у світі. Нам необхідно відкинути штучні конфлікти, об'єднати місто, домогтися громадянської злагоди і піти шляхом розвитку та створення прозорих правил для всіх", - заявив він.

Свою промову новий голова ОДА виголосив українською мовою, перейшовши потім на російську. "Думаю, так для Одеси буде легше", - пожартував він.

У свою чергу, вже колишній голова області Ігор Палиця сказав, що був приємно здивований кандидатурою свого наступника: "Такий, як він, напевно може вибити і гроші, і реальну децентралізацію. Це те, що мені не вдалося. І, напевно, привабить інвесторів. Дуже великі надії покладаю на Саакашвілі. Дуже хочу, щоб у нього вийшло побудувати те, що не встиг побудувати я".

Нагадаємо, що раніше Саакашвілі кілька разів пропонували інші посади в Києві, але він від них відмовлявся через небажання змінювати громадянство. Що спонукало колишнього президента Грузії все-таки змінити своє рішення, невідомо.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram