ГоловнаПолітика

Країни Балтії продовжать допомагати в лікуванні та реабілітації бійців АТО

Міністр оборони України заручився підтримкою Литви, Латвії та Естонії

Країни Балтії продовжать допомагати в лікуванні та реабілітації бійців АТО
Архивное фото
Фото: www.dyvys.in

Міністр оборони України Степан Полторак в рамках одноденного візиту для участі у засіданні міністрів оборони країн Балтії в місті Паневежис (Литва) проінформував своїх колег з Литви, Латвії та Естонії про ситуацію в Україні, в тому числі, на сході країни. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Степан Полторак поінформував колег про поточну ситуацію. Нам висловили слова підтримки. Зокрема, глава комітету Сейму Литви з нацбезпеки і оборони Артурас Паулаускас запевнив, що співпрацю з Україною буде продовжено і допомога в міру можливості і далі надаватиметься", - розповіла агентству спікер Міноборони Вікторія Кушнір в суботу.

Вона підкреслила, що Україна брала участь у цьому засіданні в якості гостя, надалі також планується участь у таких зустрічах.

"Окрім того, під час зустрічей було підтверджено, що три країни Балтії будуть допомагати нам у лікуванні наших військових, реабілітації поранених бійців АТО. Українські військовослужбовці також отримають допомогу в школах психологічної підтримки цих країн", - розповіла Кушнір.

Спікер Міноборони поінформувала, що українська делегація також взяла участь у церемонії відкриття навчань "Flаming Sword-2015", які проходять під егідою НАТО.

Нагадаємо, заступник голови Сейму Литви заявив, що Україна може покластися на підтримку цієї держави.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram