ГоловнаПолітика

Коломойський: у Абромавичуса - бразильське громадянство

Бізнесмен пояснив свій випад на адресу міністра

Коломойський: у Абромавичуса - бразильське громадянство
Фото: Макс Левин

Екс-губернатор Дніпропетровський області Ігор Коломойський, стверджує, що в міністра економіки Айвараса Абромавичуса є громадянство Бразилії.

Про це він заявив LB.ua, коментуючи свою заочну полеміку з паном Абромавичусом. Як відомо, під час засідання наглядової ради "Укрнафти" Коломойський назвав міністра мавпою.

"Чому саме "мавпа"? У кожному жарті є частка жарту. Як казала героїня незабутнього Олександра Калягіна (радянський актор, - ред.), "Бразилія - країна, в якій живе багато диких мавп", - сказав Коломойський, зазначивши, що - за його інформацією - у Абромавичуса є бразильський паспорт.

За словами Коломойського, "у вільний від заняття бізнесом час, я тепер вивчаю, у кого які паспорти і громадянство. І я далеко в цьому зайшов. Думаю, найближчим часом українське суспільство чекає багато цікавих новин".

Як відомо, раніше Ігор Коломойський зізнався, що у нього самого три паспорти.

Крім того, в коментарі LB.ua щодо звільнення свого соратника Ігоря Палиці з посади губернатора Одеської області, Коломойський заявив, Михеїла Саакашвілі, який його змінив, крім грузинського та американського, нібито є ще й голландський паспорт. "А тепер ще українське громадянство приймати доведеться", - резюмував Коломойський.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram