ГоловнаПолітика

Новим заступником міністра охорони здоров'я призначено Віктора Шафранського

Раніше він очолював представництво Novartis в Україні

Новим заступником міністра охорони здоров'я призначено Віктора Шафранського

Кабінет Міністрів України призначив Віктора Шафранського на посаду заступника Міністра охорони здоров'я України.

Відповідне розпорядження №528-р від 27 травня опубліковано на сайті уряду.

"Зараз в МОЗ України формується нова сильна команда, яка здатна подолати труднощі, з якими зіткнулася вітчизняна медична галузь, і провести необхідні реформи на благо лікарів і пацієнтів. Я впевнений, що Віктор Шафранський, який має досвід роботи лікарем, управлінцем і в бізнес-сферах, стане не тільки гідним членом нашої команди, а й буде активно домагатися тих цілей, які перед нами ставить уряд, які ми ставимо перед собою, і результатів, яких чекає держава", - зазначив, представляючи колективу Міністерства нового заступника, Олександр Квіташвілі.

Нагадаємо, в липні 2014 року швейцарська фармкомпанія Novartis Pharma Services AG оголосила про скорочення для директора представництва компанії в Україні Шафранського робочого часу до 1 години на тиждень.

Віктор Шафранський в 1991 році закінчив Тернопільський державний медичний інститут. У 1998 захистив кандидатську дисертацію за спеціальністю "хірургія". У 2001 році отримав ступінь магістра економіки і управління бізнесом у МАУП.

З 1991 по 1996 рр. працював хірургом у Житомирській області, після цього працював у фармацевтичному бізнесі. У березні 2012 року очолив представництво компанії "Новартіс Фарма Сервісез АГ" в Україні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram