ГоловнаПолітика

Ернст припустив, що вбивства на Майдані мали зіпсувати Ігри в Сочі

Голова "Первого канала" заявив, що ненавидить нинішню владу.

Ернст припустив, що вбивства на Майдані мали зіпсувати Ігри в Сочі
Фото: 1tv.ru

Голова російського "Первого канала" Костянтин Ернст не виключає, що вбивства на Майдані влаштували, щоб зіпсувати Росії Олімпійські ігри в Сочі.

Про це він заявив в інтерв'ю агентству ТАСС.

"Олімпіада на емоційному рівні повідомила світу: Росія повертає собі статус великої держави. І річ не тільки в кількості завойованих золотих медалей. Я прихильно ставлюся до конспірології і не можу не зазначити, що гостра фаза протистояння на Майдані в Києві дивовижно збіглася з піком Ігор у Сочі", - сказав він.

Ернст також вважає, що нинішня влада в Україні довго не протягне. "Я люблю Україну, особливо Київ, і дуже не люблю нинішню київську владу... Але з таким порушенням усіх моральних і енергетичних балансів довго вона протриматися не може. Люди не готові жити в такому мороці довго. Навіть якщо зараз їм ще так не здається. Будь-яка людина внутрішньо прагне стабільності існування, а ця влада, щоб утриматися, має єдиний спосіб ─ продовження військових дій. Але варіант цей недовго живе", - заявив один із очільників російської пропаганди.

Нагадаємо, під час масових протестів 18-20 лютого 2014 року силовики відкрили вогонь по протестувальниках. Загинули понад 100 осіб.

Тоді ж завершувалася зимова Олімпіада в Сочі, в медальному заліку якої перемогу здобула збірна Росії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram