ГоловнаПолітика

Аваков призначив Чеботаря своїм радником, - нардеп від БПП

Колишній заступник міністра продовжує сидіти в тому самому кабінеті МВС

Аваков призначив Чеботаря своїм радником, - нардеп від БПП
Сергей Чеботарь

Депутат Верховної Ради від фракції "Блок Петра Порошенка", секретар комітету з питань запобігання та протидії корупції Дмитро Добродомов заявляє про призначення колишнього заступника міністра внутрішніх справ Сергія Чеботаря радником міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Про це йдеться в повідомленні його прес-служби.

"Нічого не змінилося. Після скандалу Сергій Чеботар, нібито, звільнився з посади заступника міністра МВС, але він продовжує сидіти в тому ж кабінеті і курирувати всі ті самі питання і схеми, якими займався до цього, але вже в якості радника Авакова", - сказано в ньому.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів звільнив Сергія Чеботаря з посади заступника міністра внутрішніх справ. На його посаду призначено Олексія Тахтая.

До відставки Чеботаря привів скандал з журналістами. Наприкінці квітня біля будинку під Києвом, який, як пізніше з'ясувалося, належить дочці Сергія Чеботаря, напали на знімальну групу телеканалу ZIK. Як стверджують журналісти, нападниками виявилися зять Чеботаря Олег Поліщук і його бізнес-партнер Сергій Гаврилко. Сам Чеботар довгий час заперечував, що маєток належить його родині, але пізніше визнав, що будинок записаний на дочку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram